Hvem er jeg

Jeg blev uddannet boligindretter i år 2001 fra IKEA og har siden arbejdet med alt fra boligindretning, butikskoncepter og generel visuel merchanding hos tøjfirmaet IC Companys. Jeg har en stor personlig interesse for boligindretning og brænder for at hjælpe andre. Gennem min uddannelse og min erfaring har jeg lært alt fra valg af materialer, farvernes påvirkning, at skabe specielle udtryk og stemninger, istandsættelse af boligen og meget andet.

Jeg har kunder som tager mig med ud og se på en bolig, som de overvejer at købe, da de har brug for sparring og ideer til det eventuelle boligkøb. Jeg er en person, der ser muligheder frem for begrænsninger og kan nemt give feedback og ideer, som gør det lettere at træffe det rigtige valg.

Jeg har en bred erfaring inden for både visuel merchandising i butikker og boligindretning og jeg kan helt sikkert hjælpe dig med netop dine behov. Det er vigtigt for mig, at der er glæde ved de valg der træffes, så oplevelsen af at der sker en forandring er positiv.